Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub agerer værter på Vejle Stadion for gæsterne fra Lyngby Boldklub til et opgør i 3F Superliga på søndag.

Vejle Boldklub er nummer 11 i tabellen med ni point efter 14 kampe, mens Lyngby Boldklub rangerer som nummer 7 med 16 point efter 14 kampe.

Der har været så lidt, som har adskilt Vejle Boldklub fra Lyngby Boldklub i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Lyngby Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Vejle Boldklub er noteret for to sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Lyngby Boldklub har indtil videre præsteret fire sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga. Lyngby Boldklub lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 kampe i træk Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Vejle Boldklub scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Vejle Boldklub i 10 af de seneste 11 hjemmekampe
  • Vejle Boldklub har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 5 Lyngby Boldklub udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • 6 af Lyngby Boldklub’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 8 kampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret

Form Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub

Det er ikke helt skidt for Vejle Boldklub, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Viborg FF, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod AB, før de desværre tabte med 1-0 til FC Nordsjælland. Vejle Boldklub præsterede kun én sølle sejr på Vejle Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede syv ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Lyngby Boldklub, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-1 mod FC Midtjylland, hvorefter de opnåede et point efter 2-2 mod FC Helsingoer. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod OB. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Lyngby Boldklub to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede fire mål.

Vejle Boldklub opnåede otte point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede ni og lukkede otte mål ind. Lyngby Boldklub sikrede sig tre sejre fra ni scorede mål og seks indkasserede i deres seneste seks kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 12 point til kontoen.

Vejle Boldklub vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Vejle Boldklub, når de skal i aktion mod Lyngby Boldklub.

Thomas Gundelund og Dimitrios Emmanouilidis er alle ude af truppen, som Vejle Boldklub tager imod Lyngby Boldklub med på Vejle Stadion.

Lyngby Boldklub ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Vejle Boldklub. Marc Muniesa og Casper Winther har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Lyngby Boldklub-kamp på grund af karantæne.

Frederik Gytkjær rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Vejle Boldklub er ubesejret mod Lyngby Boldklub i de sidste 10 indbyrdes opgør. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Vejle Stadion. Vejle Boldklub går til kampen mod Lyngby Boldklub med en 4-6-0 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Vejle Boldklub mod Lyngby Boldklub Spiltips

Yeni N’Gbakoto har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Vejle Boldklub satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Lyngby Boldklub kigger til gengæld mod Andri Gudjohnsen i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Vejle Boldklub høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Vejle Boldklub på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Lyngby Boldklubs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Vejle Boldklub presterte to mål i gjennomsnitt, mens Lyngby Boldklub presterte 1.1 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Vejle Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.