Vejle Boldklub mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Vejle Boldklub byder Nykøbing FC op til dans den kommende søndag på Vejle Stadion stadion.

Vejle Boldklub har fået en fremragende åbning på den nye sæson i Nordicbet Liga med sejre i deres første to kampe. Venter en tredje allerede i tredje runde?

De har ikke ligefrem fået en stor start på Nordicbet Liga sæsonen, da Nykøbing FC blot har formået at høste ét point i de første to runder. Runde tre skulle meget gerne indbringe noget mere.

Vejle Boldklub oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Vejle Boldklub præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 10 mål, et gennemsnit på 1 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Nykøbing FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Nykøbing FC præsterede 0 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v Nykøbing FC.

Form Vejle Boldklub mod Nykøbing FC

Vejle Boldklub er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev OB nedlagt 2-1, hvorefter det blev 0-6 mod FC Helsingør. Senest måtte også Fremad Amager bøje sig i et 1-2 nederlag.Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for Vejle Boldklub, som går efter at udfordre i titelkampen.Vejle Boldklub er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 1 uafgjort af sig samt 1 nederlag. De indkasserede 7 mål og scorede selv 14.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Nykøbing FC i øjeblikket. Mod FC Helsingør satte de sig igennem i en 2-3 sejr, før de spillede 2-2 mod FC Fredericia. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod Hvidovre IF.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Nykøbing FC to sejre, mens de spillede 0 kampe uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 18 og scorede 8 mål.

Vejle Boldklub vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Vejle Boldklub mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Vejle Boldklub vandt 4 times af de seneste 9 matches, mens Nykøbing FC vandt 2 wins af de foregående 9 matches. Der er odds 1.42 på en sejr til hjemmeholdet.

Richard Sukuta-Pasu har været stærk for Vejle Boldklub i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Nykøbing FC håber, at Valon Ljuti kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Nykøbing FC sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 0 gange og led 7 nederlag.Nykøbing FC lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Vejle Boldklub præsterede 3 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Vejle Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 9 kampe mellem disse to klubber. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.87 mål, mens Nykøbing FC landede et snit på 1.43 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 9 af Vejle Boldklubs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Nykøbing FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.