Vejle Boldklub mod OB i 3F Superliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Vejle Boldklub byder velkommen til OB i 3F Superliga på søndag på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub lægger beslag på placeringen som nummer 11 i 3F Superliga med 13 point for deres første 21 kampe. Differencen til OB er 8 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 9 i tabellen for 21 kampe.

Vejle Boldklub har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til OB i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Vejle Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

OB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål i e kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v OB.

 • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Vejle Boldklub scorede i deres seneste 8 hjemmekampe
 • Vejle Boldklub har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe
 • Vejle Boldklub ikke scoret i 5 af deres seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod OB i 21 af de seneste 23 udekampe
 • OB har ikke vundet deres seneste 6 kampe
 • OB tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Vejle Boldklub har har ikke vundet i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod OB
 • Vejle Boldklub har scoret imod i 9 af de senest 10 hjemmekampe mod OB
 • Vejle Boldklub har tabte i 5 af 7 seneste hjemmekampe mod OB
 • I 5 ud af 7 seneste Vejle Boldklub hjemmekampe mod OB var antallet af mål over 2.5
 • I 5 ud af 7 seneste Vejle Boldklub kampe mod OB var antallet af mål under 2.5

Form Vejle Boldklub mod OB

Vejle Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Vejle Boldklub i øjeblikket. Mod AGF satte de sig igennem i en 3-2 sejr, før de spillede 0-0 mod AaB. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod Viborg FF.

OB drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er ikke helt skidt for OB, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod FC Midtjylland, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod SønderjyskE, før de desværre tabte med 2-3 til AaB.

Vejle Boldklub v OB Indbyrdes historik

OB sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 6-0 tilbage i October 2021 i 3F Superliga. Vejle Boldklub møder OB med en historik imellem klubberne, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Vejle Boldklub og OB. Begge hold var på tavlen 2 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Vejle Boldklub og OB ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Vejle Stadion.

Flere mål i vente

Hold øje med Arbnor Mucolli, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Vejle Boldklub, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Issam Jebali har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for OB, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.