Vejle Boldklub mod OB i 3F Superliga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Vejle Boldklub hævder, at de har opgivet redning i Superligaen, men teoretisk lever muligheden endnu. Det kræver sejr over OB, som dog omvendt jagter chancen for at overhale Viborg på førstepladsen.

Vejle Boldklub er placeret som nummer 5 i tabellen med 26 point efter 31 kampe. OB ligger på en placering som nummer 2 i stillingen med 38 point ovenpå deres 31 opgør.

Det er ikke sådan, at Vejle Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

OB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gang i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v OB.

 • Vejle Boldklub har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • Vejle Boldklub scorede i deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Vejle Boldklub i 4 af de seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod OB i 27 af de seneste 29 udekampe
 • OB har ikke tabt deres seneste 10 kampe
 • OB scorede i deres seneste 10 kampe
 • I 8 af de seneste 10 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 5 udekampe i træk OB har spillet, har begge hold scoret
 • Vejle Boldklub har har ikke vundet i 9 af 11 seneste hjemmekampe mod OB
 • I 7 ud af 9 seneste Vejle Boldklub kampe mod OB var antallet af mål under 3.5
 • Vejle Boldklub har scoret imod i 9 af de senest 11 hjemmekampe mod OB
 • Vejle Boldklub har scorede i 6 af de senest 7 kampe mod OB
 • Vejle Boldklub har scorede i 7 af de senest 9 hjemmekampe mod OB

Form Vejle Boldklub mod OB

Vejle Boldklub drømmer om at stoppe ringe stime.

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Viborg FF, før de sejrede 1-0 mod AGF. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod FC Nordsjælland.

OB inde i god stime.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er OB på udkig efter en sejr. Mod FC Nordsjælland spillede de 1-1, før de også delte point med Viborg FF i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod SønderjyskE.

Vejle Boldklub v OB Indbyrdes historik

OB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i April 2022 i 3F Superliga. Vejle Boldklub møder OB med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Vejle Boldklub og OB. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 2 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Vejle Boldklub og OB hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 32. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Vejle Stadion i vente.

Vejle Boldklub mod OB – Formstærke spillere

Luka Djordjevic har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Vejle Boldklub satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. OB kigger til gengæld mod Issam Jebali i håb om, at han kan udvide totalen på 4 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.