Vejle Boldklub mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet Vejle Boldklub skal den kommende mandag i kamp mod OB på Vejle Stadion i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

På en tredjeplads i tabellen har OB opnået 26 point på de første 27 afviklede runder. Vejle Boldklub samlede 24 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 5 i 3F Superliga stillingen af sig.

Det er ikke sådan, at Vejle Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

OB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Vejle Boldklub er noteret for fem sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

OB har indtil videre præsteret seks sejre og otte uafgjorte samt 13 nederlag i 3F Superliga. OB er på en stærk stime af 9 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • 28 af Vejle Boldklub’s seneste 30 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 14 Vejle Boldklub kampe , har summen af mål været under 3.5
  • 15 af Vejle Boldklub’s seneste 17 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 11 af Vejle Boldklub’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • OB scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
  • OB scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe i 3F Superliga
  • OB har ikke tabt deres seneste 9 udekampe i 3F Superliga
  • OB har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • 10 af OB’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål

Form Vejle Boldklub mod OB

Bare ét point forhindrer Vejle Boldklub i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 2-1 mod Randers FC og Hvidovre IF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Lyngby Boldklub. Vejle Boldklub opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede fem og lukkede fire mål ind.

Bare ét point forhindrer OB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-3 af Viborg FF, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Randers FC. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Hvidovre IF, som satte sig igennem med 1-2. OB vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Vejle Boldklub opnåede to point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med fem mål scoret og 13 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede OB sig syv point og to sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede syv gange.

Vejle Boldklub vs OB – Seneste nyt

Vejle Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder OB på Vejle Stadion. Denis Kolinger får en fridag fra Vejle Boldklub-truppen, da han sidder ude med karantæne.

OB ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på mandag møder Vejle Boldklub.

Det er navne som Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vejle Stadion.

Vejle Boldklub mod OB – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Vejle Boldklub med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Vejle Stadion den 2 april 2024. Vejle Boldklub plejer at være ok med at møde OB, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Vejle Stadion.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem OB og Vejle Boldklub.

Vejle Boldklub mod OB Spiltips

German Onugkha har været stærk for Vejle Boldklub i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. OB håber, at Filip Helander kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led to nederlag i denne serie. OB sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort seks gange samt en nederlag. Vejle Boldklub har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Vejle Stadion, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens OB landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.