Vejle Boldklub mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Vejle Boldklub og OB går ind til kampen den kommende søndag på en placering i midten af tabellen i 3F Superliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub er nummer 11 i tabellen med 19 point efter 20 kampe, mens OB rangerer som nummer 9 med 21 point efter 20 kampe.

Vejle Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv syv mål. Det er 0.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er OB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Vejle Boldklub er noteret for fire sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Vejle Boldklub tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

OB har indtil videre præsteret fem sejre og seks uafgjorte samt ni nederlag i 3F Superliga. OB tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

  • 19 af Vejle Boldklub’s seneste 21 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Vejle Boldklub kampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 2.5
  • 11 af Vejle Boldklub’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Vejle Boldklub’s seneste 13 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 4 af Vejle Boldklub’s seneste 5 kampe i 3F Superliga havde under 1.5 mål
  • OB scorede i 20 af deres seneste 21 udekampe
  • 15 af OB’s seneste 17 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 7 OB kampe , har summen af mål været over 2.5
  • I 7 af de seneste 8 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB scorede i 16 af deres seneste 18 kampe

Form Vejle Boldklub mod OB

Vejle Boldklub går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod AGF, før de nedlagde Silkeborg IF med 2-0. Mod Brøndby IF blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Vejle Boldklub vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede syv mål, men lukkede også to ind.

De seneste tre kampe har for OB givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Viborg FF med 1-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-3 mod Brøndby IF. Deres seneste opgør, mod AGF, indbragte et point i en 1-1 kamp. OB vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasseredefire mål.

Vejle Boldklub opnåede 13 point for deres seneste ni møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede 11 og lukkede ni mål ind. OB sikrede sig tre sejre fra 15 scorede mål og 14 indkasserede i deres seneste ni kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 11 point til kontoen.

Vejle Boldklub vs OB – Seneste nyt

Vejle Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder OB på Vejle Stadion. Raul Albentosa behøver ikke klæde om, når Vejle Boldklub næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

I værste fald må OB finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Don Deedson Louicius og Tom Trybull er ikke tilgængelige for OB den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vejle Stadion.

Vejle Boldklub mod OB – indbyrdes historik

Vejle Boldklub sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod OB. I det seneste opgør mellem disse to løb Vejle Boldklub med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Vejle Stadion den 1 september 2023. Vejle Boldklub plejer at være ok med at møde OB, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Vejle Stadion.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Vejle Boldklub og OB blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og OB fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Vejle Boldklub mod OB Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved German Onugkha, der viser god form for Vejle Boldklub. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod OB.Gæsterne krydser fingre for Bashkim Kadrii til at score igen efter tre 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Vejle Boldklub vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra OB vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Vejle Boldklub. Begge scorede også i syv af de seneste 10 udekampe for OB.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens OB landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.7 mål.