Vejle Boldklub mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC er på besøg hos Vejle Boldklub på søndag til et opgør på Vejle Stadion som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Randers FC nyder udsigten fra toppen af tabellen med 29 point for 24 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Vejle Boldklub ligger placeret som nummer 5 i 3F Superliga med 23 point oven på 24 afviklede kampe.

Det er ikke sådan, at Vejle Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig syv mål imod, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Randers FC præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub er noteret for fem sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC kigger på syv sejre, samt otte uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 24 af Vejle Boldklub’s seneste 26 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 10 Vejle Boldklub kampe , har summen af mål været under 3.5
  • 10 af Vejle Boldklub’s seneste 11 kampe i 3F Superliga havde under 2.5 mål
  • 13 af Vejle Boldklub’s seneste 15 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Vejle Boldklub hjemmekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 16 udekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 14 udekampe i 3F Superliga
  • I 8 af de seneste 9 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Randers FC har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe i 3F Superliga

Form Vejle Boldklub mod Randers FC

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Midtjylland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 0-1 over OB, inden de senest spillede 1-1 mod Viborg FF. Vejle Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede fem og lukkede tre mål ind.

Randers FC er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod FC Nordsjælland, før de bankede Lyngby Boldklub med 6-2. Senest blev Hvidovre IF nedlagt i en 1-3 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede ni mål.

Vejle Boldklub vandt nul kampe, scorede fem mål og indkasserede 12 i deres foregående seks kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt en point. Randers FC vandt nul sejre i deres foregående seks kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede syv mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem to point.

Vejle Boldklub vs Randers FC – Seneste nyt

Randers FC ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Vejle Boldklub.

Det er navne som Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vejle Stadion.

Vejle Boldklub mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Vejle Boldklub og Randers FC senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Vejle Stadion. Udeholdet Randers FC rejser til kampen mod Vejle Boldklub med en rigtig skarp 7-3-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og Randers FC var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Vejle Boldklub mod Randers FC Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Raul Albentosa ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Randers FC sætter deres lid til, at Mohammed Fuseini kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Vejle Boldklub høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led to nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Vejle Boldklub sætter næsen op efter at komme på tavlen på søndag, da Randers FC var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Randers FC landede et snit på 2.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.