Vejle Boldklub mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC står overfor Vejle Boldklub den kommende søndag i et 3F Superliga møde på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub er nummer 11 i tabellen med tre point efter syv kampe, mens Randers FC rangerer som nummer 10 med fem point efter syv kampe.

Vejle Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 24 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.4 pr. kamp. De holdt målet rent en gang i denne stime.

Vejle Boldklub har vundet en sejr, mens de har spillet nul uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i 3F Superliga. Vejle Boldklub lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Randers FC kigger på en sejr, samt to uafgjorte såvel som fire nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Vejle Boldklub var i tabte 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Vejle Boldklub i de seneste 10 kampe
  • Vejle Boldklub tabte 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • 7 af Randers FC’s seneste 9 udekampe havde over 3.5 mål
  • Randers FC var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 7 af Randers FC’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret

Form Vejle Boldklub mod Randers FC

Vejle Boldklub har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Brøndby IF. De svarede stærkt igen mod OB, som blev slået 1-2, før de sejrede 0-1 over Soenderjyske Fodbold. Vejle Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede seks og lukkede ti mål ind.

Randers FC har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Lyngby Boldklub tabte de 1-0, hvorefter de vandt 1-0 over Viborg FF. De var tilbage i rendestenen med et 3-1 nederlag mod Brøndby IF. Randers FC formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 14 og scorede fem mål.

Randers FC sikrede sig en sejr fra fem scorede mål og fem indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fem point til kontoen.

Vejle Boldklub vs Randers FC – Seneste nyt

Randers FC ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Vejle Boldklub.

Det er navne som Mikkel M. Pedersen, Mikkel Kallesøe og Frederik Lauenborg, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vejle Stadion.

Vejle Boldklub mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub. Med sejre på 4-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Vejle Boldklub ser Randers FC uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Randers FC rejser til kampen mod Vejle Boldklub med en rigtig skarp 7-3-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Randers FC scorede i deres seneste 10 opgør mod Vejle Boldklub i 3F Superliga. I seks af de tidligere ti matches kampe mellem Vejle Boldklub og Randers FC scorede begge hold.

Vejle Boldklub mod Randers FC Spiltips

German Onugkha har været stærk for Vejle Boldklub i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Randers FC håber, at Daniel Høegh kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Randers FC vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Vejle Boldklub holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Randers FC præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Vejle Boldklub har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har Randers FC et snit på 2.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Vejle Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede en mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.