Vejle Boldklub mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Silkeborg IF kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Vejle Boldklub er nummer 11 i tabellen med 15 point efter 18 kampe, mens Silkeborg IF rangerer som nummer 6 med 27 point efter 18 kampe.

Silkeborg IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på søndag. Vejle Boldklub bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er Vejle Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum syv mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Silkeborg IF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub er noteret for tre sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Silkeborg IF kigger på otte sejre, samt tre uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 18 af Vejle Boldklub’s seneste 20 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 10 af Vejle Boldklub’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Vejle Boldklub’s seneste 12 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Vejle Boldklub kampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 2.5
  • Vejle Boldklub scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • 14 af Silkeborg IF’s seneste 16 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 10 af Silkeborg IF’s seneste 12 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Silkeborg IF kampe , har summen af mål været over 2.5
  • Silkeborg IF var i tabte de seneste 3 kampe i træk i 3F Superliga involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Silkeborg IF har ikke vundet deres seneste 6 kampe i 3F Superliga

Form Vejle Boldklub mod Silkeborg IF

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Vejle Boldklub på udkig efter en sejr. Mod Hvidovre IF spillede de 1-1, før de også delte point med Randers FC i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod AGF. Vejle Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede seks og lukkede fire mål ind.

Silkeborg IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod F.C. København satte de sig igennem med 0-2, før F.C. København viste sig for stærke og sejrede 1-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Silkeborg IF gik ned 0-3 mod F.C. København. Silkeborg IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Vejle Boldklub opnåede nul sejre og to point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind. Silkeborg IF vandt seks af deres seneste ni opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede 17 og indkasserede selv otte mål, hvilket samlet indbragte 20 point.

Vejle Boldklub vs Silkeborg IF – Seneste nyt

Silkeborg IF har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Alexander Lind og Joel Felix, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vejle Stadion.

Vejle Boldklub mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Silkeborg IF har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub i 3F Superliga-regi. Med sejre på 2-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Vejle Boldklub ser Silkeborg IF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Silkeborg IF rejser til kampen mod Vejle Boldklub med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Vejle Boldklub og Silkeborg IF blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og Silkeborg IF fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Vejle Boldklub mod Silkeborg IF Spiltips

German Onugkha har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Vejle Boldklub satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Silkeborg IF kigger til gengæld mod Stefan Thordarson i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Vejle Boldklub høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Silkeborg IF sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Vejle Boldklub på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Silkeborg IFs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Vejle Boldklub presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens Silkeborg IF presterte 2.2 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.