Vejle Boldklub mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Vejle Boldklub indtager en plads som nummer 5 i tabellen med 22 point efter 27 kampe. På de 27 runder SønderjyskE har afviklet, har de indsamlet 17 point og ligger nummer 6 i stillingen.

SønderjyskE går ind til kampen mod Vejle Boldklub den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at Vejle Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

SønderjyskE vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v SønderjyskE.

 • Vejle Boldklub har ikke tabt deres seneste 9 hjemmekampe
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
 • Vejle Boldklub scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
 • Vejle Boldklub har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i de seneste 10 kampe
 • SønderjyskE har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste kampe
 • SønderjyskE har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
 • I 6 af de seneste 8 kampe SønderjyskE har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 9 af de seneste 11 udekampe
 • Vejle Boldklub har vandt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod SønderjyskE
 • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Vejle Boldklub har spillet mod SønderjyskE har begge hold scoret
 • I de seneste 4 Vejle Boldklub hjemmekampe mod SønderjyskE var summen af mål over 3.5
 • Vejle Boldklub har har ikke tabt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod SønderjyskE
 • I 6 ud af 7 seneste Vejle Boldklub hjemmekampe mod SønderjyskE var antallet af mål over 2.5

Form Vejle Boldklub mod SønderjyskE

Vejle Boldklub drømmer om mere.

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod FC Nordsjælland, før de sejrede 1-0 mod SønderjyskE. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland.

SønderjyskE håber på frisk start.

SønderjyskE har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod AGF satte de sig igennem med 2-1, før Vejle Boldklub viste sig for stærke og sejrede 0-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da SønderjyskE gik ned 1-2 mod OB.

Vejle Boldklub v SønderjyskE Indbyrdes historik

Vejle Boldklub sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. Vejle Boldklub møder SønderjyskE med en historik imellem klubberne, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Vejle Boldklub og SønderjyskE kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Vejle Boldklub og SønderjyskE hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Vejle Stadion i vente.

Vejle Boldklub mod SønderjyskE – Formstærke spillere

Hold godt øje med Arbnor Mucolli, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Vejle Boldklub. For gæsterne præsterede Emil Berggreen 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.