Vejle Boldklub mod Viborg FF i 3F Superliga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Vejle Boldklub tager imod Viborg FF på mandag.

Som nummer 5 har Vejle Boldklub formået at skrabe 17 point sammen for 23 kampe. Med 30 point har Viborg FF for 23 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i 3F Superliga.

Vejle Boldklub har brug for en sejr den kommende mandag for at lukke afstanden til Viborg FF i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Vejle Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Viborg FF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v Viborg FF.

 • Vejle Boldklub har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Vejle Boldklub vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Viborg FF scorede i 49 af deres seneste 50 udekampe
 • I 18 af de seneste 19 udekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Viborg FF i 18 af de seneste 19 udekampe
 • Viborg FF har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I 9 ud af 10 seneste Vejle Boldklub kampe mod Viborg FF var antallet af mål under 3.5
 • Vejle Boldklub har scoret imod i 9 af de senest 10 kampe mod Viborg FF
 • Vejle Boldklub har har ikke vundet i 8 af 10 seneste kampe mod Viborg FF
 • I de seneste 3 Vejle Boldklub kampe mod Viborg FF var summen af mål under 2.5
 • Vejle Boldklub har tabte i 5 af 7 seneste kampe mod Viborg FF

Form Vejle Boldklub mod Viborg FF

Vejle Boldklub inde i god stime.

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Viborg FF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over OB, inden de senest spillede 0-0 mod AGF.

Viborg FF fortsætter pointhøsten.

Viborg FF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Vejle Boldklub, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod AGF, hvorpå SønderjyskE blev besejret 2-1.

Vejle Boldklub v Viborg FF Indbyrdes historik

Viborg FF sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-0 tilbage i marts 2022 i 3F Superliga. Vejle Boldklub går ind til opgøret med en historik mod Viborg FF, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Vejle Boldklub og Viborg FF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Vejle Boldklub og Viborg FF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub mod Viborg FF – Formstærke spillere

Hold godt øje med Arbnor Mucolli, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Vejle Boldklub. For gæsterne præsterede Jay-Roy Grot 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.