Vejle Boldklub mod Viborg FF i 3F Superliga runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

Vejle Boldklub tager imod Viborg FF på Vejle Stadion i runde 9 på søndag i 3F Superliga. Som nummer 12 har Vejle Boldklub formået at skrabe 1 point sammen for 8 kampe. Med 8 point har Viborg FF for 8 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 9 i 3F Superliga. 

Ifølge bookmakerne er Viborg FF favoritter til sejren. Et væddemål på Viborg FF giver dig netop nu 1.85 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 54% chance for at slå Vejle Boldklub. Ønsker du at placere dine indsatser på Vejle Boldklub, kan de spilles til 3.80 på oddset. 

Vejle Boldklub går ind til opgøret i 3F Superliga mod Viborg FF i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i 3F Superliga tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub vs Viborg FF.

  • Vejle Boldklub har tabt i de seneste 5 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 11 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i seneste 7 af 8 kampe.
  • Viborg FF ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Viborg FF har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Viborg FF kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Viborg FF har indkasseret mål i de seneste 8 udebane kampe i træk.

Form Vejle Boldklub vs Viborg FF

Vejle Boldklub i miserabel form.

Vejle Boldklub er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Vejle Boldklub præsterede et 3-1 nederlag mod FC Nordsjælland, hvorefter de noterede et 4-0 nederlag mod F.C. København, inden deres seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod AGF.

Viborg FF fortsat skidt kørende.

Viborg FF går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Viborg FF præsterede en 2-2 uafgjort mod SønderjyskE, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Fredericia, inden deres seneste kamp resulterede i et 3-2 nederlag mod AaB.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Viborg FF stadig af en smule mere værdi på oddset end Vejle Boldklub. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 3.80, hvorimod udesejren giver 1.85 på oddset.

Vejle Boldklub v Viborg FF Indbyrdes historik

Da Viborg FF har tilbragt en sæson udenfor 3F Superliga, er det således første gang i 15 års, at de møder Vejle Boldklub. Det seneste møde imellem dem blev spillet 6 maio 2007, hvor Vejle Boldklub vandt 2-0 på Vejle Stadion. Vejle Boldklub møder Viborg FF med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-6 for deres seneste 8 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 8 kampe mellem Vejle Boldklub og Viborg FF kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Denis Kolinger. Han har vist flaget for Vejle Boldklub med 1 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Viborg FF har til gengæld forhåbninger om, at Lars Kramer kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt undefined i de seneste seks.