Vejle Boldklub mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Viborg FF står overfor Vejle Boldklub den kommende søndag i et 3F Superliga møde på Vejle Stadion.

Viborg FF er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 26 point sammen på deres første 23 kampe. Vejle Boldklub er 22 point efter i stillingen med 23 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 5 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Vejle Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne seks gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum syv mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Viborg FF præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub er noteret for fem sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Viborg FF har indtil videre præsteret syv sejre og fem uafgjorte samt 11 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 23 af Vejle Boldklub’s seneste 25 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 15 af Vejle Boldklub’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Vejle Boldklub’s seneste 15 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 9 af Vejle Boldklub’s seneste 10 kampe i 3F Superliga havde under 2.5 mål
  • I de seneste 5 Vejle Boldklub hjemmekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 18 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 30 af de seneste 32 kampe
  • Viborg FF har ikke vundet deres seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 22 af de seneste 24 kampe i 3F Superliga
  • 12 af Viborg FF’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål

Form Vejle Boldklub mod Viborg FF

Vejle Boldklub har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod OB tabte de 0-1, FC Midtjylland også viste sig for stærke i en 3-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Vejle Boldklub formåede at vinde 0-1 over OB. Vejle Boldklub vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede syv mål, men lukkede også tre ind.

Viborg FF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Brøndby IF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Lyngby Boldklub, for så at svare igen med en 3-1 sejr over Hvidovre IF. Viborg FF formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 13 og scorede fire mål.

Vejle Boldklub har opnået en point fra deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt nul kampe med en score på fem mål for og 12 imod. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Viborg FF sig fire point og en sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede seks gange.

Vejle Boldklub vs Viborg FF – Seneste nyt

I værste fald må Viborg FF finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Jean-Manuel Mbom og Ibrahim Said er ikke tilgængelige for Viborg FF den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Jamie Jacobs, Lucas Lund Pedersen, Daniel Anyembe og Mads Lauritsen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viborg FF, når de drager til Vejle Stadion.

Vejle Boldklub mod Viborg FF – indbyrdes historik

Vejle Boldklub har ikke vundet en eneste af de seneste 8 opgør mod rivalerne Viborg FF. Hverken Vejle Boldklub eller Viborg FF formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Vejle Boldklub går til kampen mod Viborg FF med en 1-4-5 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 10%.

Vejle Boldklub scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og Viborg FF.

Vejle Boldklub mod Viborg FF Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Raul Albentosa ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Viborg FF sætter deres lid til, at Isak Steiner Jensen kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Vejle Boldklub vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Viborg FF vandt nul af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Vejle Boldklub sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende søndag, da Viborg FF var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Viborg FF snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.7 mål.