Vejle Boldklub sultne efter sejr

Vejle Boldklub sluttede sidste sæson som nummer 10 med 38 point. De skal i denne runde 10 af den nye sæson i 3F Superliga op imod Silkeborg IF. Som nummer 12 har Vejle Boldklub formået at skrabe 2 point sammen for 9 kampe. Med 11 point har Silkeborg IF for 9 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 6 i 3F Superliga.

Ifølge bookmakerne er Silkeborg IF favoritter til sejren. Et væddemål på Silkeborg IF giver dig netop nu 2.16 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 46% chance for at slå Vejle Boldklub. Ønsker du at placere dine indsatser på Vejle Boldklub, kan de spilles til 3.20 på oddset.

Vejle Boldklub går ind til opgøret i 3F Superliga mod Silkeborg IF i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i 3F Superliga tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub vs Silkeborg IF.

  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 12 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i de seneste 15 kampe i træk.
  • Silkeborg IF ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Silkeborg IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk.

Form Vejle Boldklub vs Silkeborg IF

Vejle Boldklub i ekspresfart mod bunden.

Resultaterne har været direkte elendige for Vejle Boldklub i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Vejle Boldklub har i deres forgange tre kampe noteret sig et 4-0 nederlag mod F.C. København, et 1-0 nederlag mod AGF og senest en 1-1 uafgjort mod Viborg FF.

Silkeborg IF drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Silkeborg IF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Silkeborg IF præsterede en 3-1 sejr mod Skive IK, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Brøndby IF, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-0 nederlag mod AGF.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Silkeborg IF som vores favorit til en sejr. Bookmakerne vurderer oddset for en hjemmesejr til 3.20, mens en udesejr kaster odds 2.16 af sig.

Vejle Boldklub v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Vejle Boldklub og Silkeborg IF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Vejle Stadion. Vejle Boldklub går ind til opgøret med en historik mod Silkeborg IF, der siger 2-2-4 for deres seneste 8 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 8 opgør mellem Vejle Boldklub og Silkeborg IF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Denis Kolinger. Han har vist flaget for Vejle Boldklub med 1 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Silkeborg IF har til gengæld forhåbninger om, at Nicolai Vallys kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.