Vejle Boldklub vs FC Midtjylland – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vejle Boldklub tager imod FC Midtjylland på Vejle Stadion i runde 4 den kommende søndag i 3F Superliga.

Vejle Boldklub er nummer 12 med nul point og en målscore på tre-seks, mens FC Midtjylland ligger nummer 4 med seks point og en målscore på fire-fire.

Vejle Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Midtjylland ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fem gange.

FC Midtjylland scorede mindst én gang i deres 16 forudgående kampe.

Vores tip

  • Vejle Boldklub scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Vejle Boldklub har i tabte 5 af de seneste 6 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Vejle Boldklub tabte deres seneste 6 kampe
  • I de seneste 3 Vejle Boldklub hjemmekampe, har summen af mål været over 4.5
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 21 kampe
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 10 udekampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 FC Midtjylland udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • FC Midtjylland vandt 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Vejle Boldklub mod FC Midtjylland

Vejle Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af AGF, før F.C. København satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Silkeborg IF, der satte sig igennem med 2-1. Det ligner en sæson, hvor Vejle Boldklub vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i 3F Superliga. Vejle Boldklub opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredesyv og lukkede ni mål ind.

FC Midtjylland har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af FC Progres Niederkorn, før Lyngby Boldklub satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Omonia Nicosia, der satte sig igennem med 1-0. Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for FC Midtjylland, som går efter at udfordre i titelkampen. FC Midtjylland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Vejle Boldklub vs FC Midtjylland – Seneste nyt

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Vejle Boldklub.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til Vejle Stadion.

Vejle Boldklub mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

FC Midtjylland har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Vejle Boldklub og FC Midtjylland senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Vejle Stadion. Udeholdet FC Midtjylland rejser til kampen mod Vejle Boldklub med en rigtig skarp 8-2-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

FC Midtjylland scorede i deres seneste 12 opgør mod Vejle Boldklub i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vejle Boldklub og FC Midtjylland fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Vejle Boldklub mod FC Midtjylland Spiltips

Hold godt øje med Luka Djordjevic, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Vejle Boldklub. For gæsterne præsterede Gustav Isaksen tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Vejle Boldklub høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Vejle Boldklub har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Vejle Stadion, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens FC Midtjylland snittede 2.8 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som FC Midtjylland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.