Vejle Boldklub vs Sønderjyske – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vejle Boldklub agerer værter for Sønderjyske når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub går ind til runde 23 som nummer 1 i Nordicbet Liga tabellen med 50 point på kontoen. Med 22 runder bag dem har Sønderjyske samlet 35 point, hvilket giver dem en placering som nummer 4 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Vejle Boldklub klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Sønderjyske, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Vejle Boldklub har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 13 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Sønderjyske er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Sønderjyske præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub har vundet 16 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Vejle Boldklub tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Sønderjyske kigger på ti sejre, samt fem uafgjorte såvel som syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v Sønderjyske.

  • Vejle Boldklub scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • Vejle Boldklub vandt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Vejle Boldklub scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 13 af de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 11 af de seneste 12 udekampe
  • 7 af Sønderjyske’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • Sønderjyske har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Vejle Boldklub mod Sønderjyske

Vejle Boldklub er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Vendsyssel FF nedlagt 1-0, hvorefter det blev 3-1 mod FC Fredericia. Senest måtte også Næstved BK bøje sig i et 0-2 nederlag. Vejle Boldklub har vist potent form på Vejle Stadion med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod seks imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Sønderjyske har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Silkeborg IF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-2. De revancherede de med en sejr på 2-3 over Vendsyssel FF, inden de senest spillede 1-1 mod Nykøbing FC. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Sønderjyske to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede otte mål.

Vejle Boldklub har været brandvarme i Nordicbet Liga på hjemmebane i denne sæson, hvor de scorede 27 kasser. Det gør dem til det mest scorende hjemmehold, og de indkasserede i øvrigt også ni undervejs. Sønderjyske ligger heller ikke på den lade side og er ligaens mest scorende udehold med 23 kasser. De indkasserede desuden 13 mål.

Vejle Boldklub har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste fire kampe mod disse, vandt de tre og indsamlede ti point. De scorede også 11 mål, mens de indkasserede to selv. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Sønderjyske sig tre point og en sejre. De indkasserede 12 mål, mens de selv scorede fem gange.

Vejle Boldklub vs Sønderjyske – Seneste nyt

Vejle Boldklub mod Sønderjyske – indbyrdes historik

Vejle Boldklub har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Sønderjyske i Nordicbet Liga-regi. Vejle Boldklub ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Sønderjyske. Vejle Boldklub vandt seks gange, mens Sønderjyske vandt fire af deres foregående ti møder, hvilket vil sige, at ikke én eneste af disse sluttede uafgjort. En sejr til hjemmeholdet giver odds 1.80 hos bookmakerne, mens det bedste odds på en sejr til gæsterne i skrivende stund er 3.80.

Vejle Boldklub scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Sønderjyske i Nordicbet Liga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Vejle Boldklub og Sønderjyske.

Vejle Boldklub mod Sønderjyske Spiltips

Arbnor Mucolli har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Vejle Boldklub satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Sønderjyske kigger til gengæld mod Emil Frederiksen i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Vejle Boldklub vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. Sønderjyske vandt fire af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til fem nederlag. Vejle Boldklub har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål otte gange i 10 kampe på Vejle Stadion. Sønderjyske scorede kampens første kasse fem gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Sønderjyske snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Vejle Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.