Vejle Boldklub vs Vendsyssel FF – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Nordicbet Liga, når Vejle Boldklub tager imod Vendsyssel FF på Vejle Boldklub’s stadion på søndag.

Vejle Boldklub har taget føringen i Nordicbet Liga efter at have opnået 41 point fra deres første 19 kampe. Vendsyssel FF halter otte point efter oven på 19 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 3 i tabellen.

Vejle Boldklub har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Vendsyssel FF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Vejle Boldklub har vundet 13 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF kigger på ti sejre, samt tre uafgjorte såvel som seks nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub v Vendsyssel FF.

  • Vejle Boldklub scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • Vejle Boldklub scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Vejle Boldklub vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Vejle Boldklub vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 32 af de seneste 34 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 11 af de seneste 13 kampe
  • 5 af Vendsyssel FF’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form Vejle Boldklub mod Vendsyssel FF

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Vejle Boldklub i øjeblikket. Mod Fremad Amager satte de sig igennem i en 4-1 sejr, før de spillede 0-0 mod HB Køge. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod FC Copenhagen. Vejle Boldklub præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

Vendsyssel FF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Fremad Amager med 2-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Hobro IK. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Næstved BK. Vendsyssel FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv seks.

Vejle Boldklub har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste otte kampe mod disse, vandt de seks og indsamlede 19 point. De scorede også 20 mål, mens de indkasserede fem selv. Vendsyssel FF vandt tre sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 12 mål og lukkede syv ind. Dette indbragte dem 12 point.

Vejle Boldklub vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Vejle Boldklub mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Vejle Boldklub har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Vendsyssel FF. I det seneste opgør mellem disse to løb Vendsyssel FF med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Vejle Boldklub plejer at nyde at møde Vendsyssel FF, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.65.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Vejle Boldklub og Vendsyssel FF blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Vejle Boldklub og Vendsyssel FF.

Vejle Boldklub mod Vendsyssel FF Spiltips

Carl Lange virker til at være i anstændig form for Vendsyssel FF, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Vejle Boldklub, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Arbnor Mucolli, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Vejle Boldklub høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led to nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Vendsyssel FF lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Vejle Boldklub præsterede fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på Vejle Boldklub’s stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Vejle Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Vendsyssel FF landede et snit på en mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Vejle Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Vendsyssel FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.