Vejle skal følge OB-sejr sejr op mod AaB

Vejle Boldklub tager imod AaB på Vejle Stadion i runde 25 på fredag i 3F Superliga. Vejle Boldklub indtager en 4. plads i slutspillet med 28 point efter 24 kampe. AaB har 32 point og er på en 1. plads i tabellen for de nederste seks.

Vejle Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Vejle Boldklub, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Vejle Boldklub et 5-0 nederlag mod FC Midtjylland, herefter fulgte en kedelig 0-0 kamp med Lyngby Boldklub, mens de i den seneste kamp vandt 1-0 mod OB.

Vejle Boldklub har leveret godkendte resultater hjemme, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på fredag.

AaB drømmer om mere.

AaB har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres tre foregående kampe blev AaB slået 2-0 af OB, hvorefter de tog en 3-2 sejr mod SønderjyskE for senest at sikre en 2-2 uafgjort mod Lyngby Boldklub.

AaB har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende fredag.

Vejle Boldklub vs AaB h2h

Head-2-Head

AaB har historisk fordel

Vejle Boldklub tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da AaB noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Vejle Boldklub sikrede alle tre point via en sejr på 3-1. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Med 5 sejre i 10 kampe i 3F Superliga sætter AaB næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder Vejle Boldklub.

  • I 5 of 7 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste AaB kampe var antal mål OVER 3.5.