AaB og Vejle skal begge bygge videre på succesoplevelse

Vejle Boldklub har fordel af hjemmebane på Vejle Stadion, når AaB kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. Vejle Boldklub er placeret nummer 9 i stillingen med 24 point for 20 kampe, og 1 point foran efter 20 kampe ligger AaB nummer 8.

AaB er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til Vejle Boldklub, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag.

Vejle Boldklub fortsat skidt kørende.

Vejle Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Vejle Boldklub led et 2-1 nederlag mod FC København, hvorefter de vandt en 2-0 sejr mod OB, inden de tabte 3-1 til Randers FC i pokalturneringen i deres foregående tre kampe.

Med en placering lige omkring nedrykningsstregen netop nu, ligger Vejle Boldklub på linje med forhåndsforventningerne om en vanskelig sæson.

En formkurve, der på eget græs siger 1 sejr i de seneste 5 kampe siden februar, er umiddelbart et uacceptabelt udbytte. Vejle Boldklub har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende søndag.

AaB drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AaB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe delte AaB point i en 2-2 kamp mod FC Nordsjælland, før de led et 2-1 nederlag mod AC Horsens for så senest at præstere en 1-0 sejr mod SønderjyskE .

AaB gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men dét kræver helt andre resultater, end de lige nu præsterer.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for AaB i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende søndag, skal de finde noget ekstra frem.

Vejle Boldklub vs AaB h2h

Head-2-Head

Vejle Boldklub havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i oktober 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Sejr til AaB var oftest det mest profitable spil på oddset mod Vejle Boldklub, idet førstnævnte kan fremvise en 4-5-1 historik.

  • Vejle BK er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle BK har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AaB ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • AaB har scoret i seneste 5 af 7 kampe.