Ny målfest i Vejle? Brøndby gæster Nørreskoven

En placering i top tre, eller en placering udenfor top seks. Det er, hvad der blandt andet er på spil i Nørreskoven søndag aften. Her står hjemmeholdet Vejle overfor Brøndby i klubbernes 31. møde i Superligaen. Brøndby går ind til opgøret som mindre favorit og et spil på to-tallet giver odds 2.30 i skrivende stund. Har man et godt øje til et-tallet, skal man istedet satse på de 2.90, som er udbudt på oprykkerne.

Vejle har samlet sig 14 point på de første otte runder, hvilket alle i klubben kan være stærkt tilfredse med. De lod sig ikke bremse i deres momentum, da de første gang fik afbrudt sæsonen af landskampe tidligere på efteråret, og trænerteamet har bortset fra en enkelt spiller hele truppen til rådighed søndag aften. Brøndby nåede lige at få en sæsonens femte sejre på visitkortet inden pausen, hvilket kun kan have gavnet humøret.

Lucas Jensen er røget på skadeslisten hos Vejle, hvor man desuden har valgt at se bort fra Matthew Briggs i forhold til den seneste Superliga-kamp. Til gengæld er Alexander Milošević og Leonel Montano røget ind i varmen. Hos Brøndby er man selvfølgelig uden Blas Riveros, der kom så slemt til skade før pausen. Til gengælder Sigurd Rosted tilgængelig igen efter karantæne.

Brøndbys defensiv har endnu ikke præsteret et rent bur, og det er gået livligt til i Vejles kampe, især på hjemmebane, hvorfor en munter kamp ligger i kortene. Vi har dog samtidig fidus til, at Brøndby har læst godt på lektien og blandt andet analyseret, hvad Randers gjorde så godt, da de bankede Vejle med 3-0 i sidstnævntes seneste hjemmekamp. Brøndby vandt deres seneste to besøg her med 2-1 og 3-1.

Flere interessante tips