Vejle skal tage vigtige point med nedslåede Horsens

Vejle Boldklub byder velkommen til AC Horsens i nedrykningsspillet i 3F Superliga den kommende torsdag på Vejle Stadion. Vejle Boldklub er placeret som nummer 4 i tabellen med 29 point efter 25 kampe. AC Horsens indtager en 6. plads i stillingen med 16 point.

I deres nuværende form vil Vejle Boldklub sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod AC Horsens.

Vejle Boldklub fortsat skidt kørende.

Vejle Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Vejle Boldklub sluttede med en 0-0 mod Lyngby Boldklub, hvorefter de noterede en 1-0 sejr mod OB for senest at agere den ene part i en 1-1 uafgjort mod AaB.

Vejle Boldklub har hjemme bare formået at tage 7 point ud af 18 mulige siden februar på Vejle Stadion. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp hjemme.

AC Horsens drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AC Horsens, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I AC Horsenss 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod OB,
hvorefter fulgte en 3-2 sejr mod SønderjyskE, mens de senest tabte 3-1 til Lyngby Boldklub.

AC Horsens har på udebane noteret sig 5 point ud af 18 mulige siden februar og må forventes at komme på hårdt arbejde igen den kommende torsdag.

Vejle Boldklub vs AC Horsens h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Vejle Boldklub og AC Horsens senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Vejle Stadion. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Vejle Boldklub har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 3 opgør. AC Horsens nappede alle tre point i 1 møde, mens 6 opgør sluttede uafgjort i 3F Superliga.

  • Vejle BK er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 3 seneste Vejle BK kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Vejle BK hjemmebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 27 af 29 kampe;
  • I 5 of 7 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AC Horsens har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk;
  • AC Horsens har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Vejle Boldklub giver 2.00 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens AC Horsens giver 3.60 på oddset.