Jysk klassiker åbner runde i Superligaen når Vejle tager imod Horsens

Vejle Boldklub har fordel af hjemmebane på Vejle Stadion, når AC Horsens kommer forbi på fredag til et opgør i 3F Superliga. Vejle Boldklub er placeret som nummer 9 i tabellen med 20 point efter 17 kampe. AC Horsens indtager en 11. plads i stillingen med 7 point.

Det er snart nogle runder siden, at AC Horsens senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Vejle Boldklub.

false

Vejle Boldklub drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Vejle Boldklub igennem de seneste ugers kampe. I Vejle Boldklubs 3 seneste kampe har de været igennem en kedelig 0-0 kamp med Randers FC, hvorpå fulgte en 2-2 mod FC Nordsjælland for senest at tabe 2-1 til Brøndby IF.

De er for gode til at rykke ned, men heller gode nok til at blande sig i medaljestriden. Alt i alt lever Vejle Boldklub derfor indtil videre op til forventningerne for sæsonen i 3F Superliga.

Vejle Boldklub har hjemme bare formået at tage 3 point ud af 12 mulige siden december på Vejle Stadion. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

AC Horsens drømmer om at stoppe ringe stime.

AC Horsens er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. AC Horsens måtte bide i græsset mod FC København i et 2-0 nederlag, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland, inden de spillede 0-0 uafgjort mod OB i deres foregående tre kampe.

AC Horsens blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

Det er mildest talt ikke overraskende at se AC Horsens vurderet som outsider den kommende fredag, når deres elendige præstationer ude blot har produceret 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe.

Vejle Boldklub vs AC Horsens h2h

AC Horsens vandt 3-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Casa Arena Horsens i november 2020 i 3F Superliga. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. Vejle Boldklub har en mindre 3-6-1 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod AC Horsens i 3F Superliga.