Både Vejle og OB har kig på førstepladsen i indbyrdes ligabrag

Vejle Boldklub byder velkommen til OB i 3F Superliga den kommende fredag på Vejle Stadion. Vejle Boldklub indtager pladsen som nummer 4 i 3F Superliga med 36 point efter 29 kampe. OB er på samme antal point som nummer 3 for 29 kampe.

Vejle Boldklub drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Vejle Boldklub igennem de seneste ugers kampe. Vejle Boldklub seneste 3 kampe byder på et 1-0 nederlag mod SønderjyskE, en målrig 3-3 uafgjort mod AC Horsens og senest en 4-2 sejr mod SønderjyskE .

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Vejle Boldklub på fredag.

OB drømmer om at stoppe ringe stime.

De drog et lettelsens suk i omklædningsrummet hos OB i sidste runde, da de endelig igen formåede at vinde en fodboldkamp. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at OB fik en 2-0 gevinst mod Lyngby Boldklub, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod SønderjyskE mens den seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod AaB.

OB har på udebane bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden marts. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem den kommende fredag.

Vejle Boldklub vs OB h2h

En duel OB ofte vinder

Ikke bare vandt Vejle Boldklub deres seneste to kampe mod OB i 3F Superliga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i april 2021 og 2-0 i marts 2021. Interessant nok, ikke mindst set fra et betting-vinkel, præsterede mindst en af klubberne at holde buret rent i 7 kampe af de 10 seneste opgør. Med andre kunne man have lavet en god skilling på oddset ved at spille nej til “begge hold til at score”. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har OB generelt været dominerende mod Vejle Boldklub, som de har besejret i 70% af kampene.

Stats and facts for Vejle Boldklub and OB.

  • Vejle BK er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle BK har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Vejle BK kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Vejle BK har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • OB ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • OB har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Vejle Boldklub giver 2.45 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens OB giver 2.63 på oddset.