Defensiven i fokus igen i Vejle når OB gæster Nørreskoven

Vejle Boldklub tager imod OB på Vejle Stadion i runde 20 i 3F Superliga den kommende søndag. Med en placering som nummer 10 i tabellen har Vejle Boldklub samlet 21 point efter 19 kampe. På 25 point befinder OB sig rangeret som nummer 6 for lige så mange kampe.

OB har balanceret på kanten af play off-zonen og en sejr mod rivalerne fra Vejle Boldklub vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

Vejle Boldklub håber på frisk start.

Vejle Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe kom Vejle Boldklub til kort i et 2-1 nederlag mod Brøndby IF, før de spillede 0-0 mod AC Horsens for så senest at lide et 2-1 nederlag mod FC København.

Vejle Boldklub gik efter at sikre en ny sæson i 3F Superliga, men skal målet nås, kræver det andre boller på suppen.

Vejle Boldklub har på hjemmebane bare præsteret beskedne 0 sejre i de seneste 5 kampe siden december. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på søndag.

OB bøjer sig ikke.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for OB igennem de seneste ugers kampe. I deres tre foregående kampe delte OB point i en 0-0 kamp mod AC Horsens, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Randers FC for senest at spille 1-1 mod SønderjyskE.

Evnerne rækker næppe til medaljer, men ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til OB.

OB har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende søndag.

Vejle Boldklub vs OB h2h

Head-2-Head

OB tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da Vejle Boldklub noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor OB sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. OB synes at have et nærmest kærligt forhold til Vejle Boldklub, som de har besejret 8 gange i de 10 seneste opgør i 3F Superliga.

  • Vejle BK ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Vejle BK ikke vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle BK er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle BK har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • OB er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • OB er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste OB udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.