SønderjyskE jagter førstepladsen i Vejle

Vejle Boldklub har fordel af hjemmebane på Vejle Stadion, når SønderjyskE kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. Vejle Boldklub er placeret som nummer 4 i tabellen med 33 point efter 28 kampe. SønderjyskE indtager en 2. plads i stillingen med 38 point.

SønderjyskE vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i 3F Superliga.

Vejle Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Vejle Boldklub har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Vejle Boldklub i en 1-1 uafgjort mod AaB, herefter fulgte en 3-0 sejr mod AC Horsens, mens de i den seneste kamp sluttede med en 3-3 uafgjort mod AC Horsens.

En formkurve, der hjemme siger 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Vejle Boldklub har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på søndag.

SønderjyskE vanskelige at nedbryde.

SønderjyskE er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 13 point ud af 18 mulige. Deres seneste tre kampe gav først SønderjyskE en 1-1 uafgjort mod OB, herefter fulgte en 1-0 sejr mod Lyngby Boldklub, mens de i den seneste kamp fik en en 2-0 gevinst mod OB.

En formkurve, der på udebane siger 1 sejr i de seneste 6 kampe siden marts, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men SønderjyskE har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende søndag.

Vejle Boldklub vs SønderjyskE h2h

Head-2-Head

Vejle Boldklub har momentum på deres side

Vejle Boldklub trak det korteste strå, da SønderjyskE vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Vejle Boldklub noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Vejle Boldklub på det seneste har været i stand til at “læse” SønderjyskE godt med en 6-1-3 historik i 3F Superliga før denne kamp.

  • I 4 of 6 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Vejle BK har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • SoenderjyskE har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • SoenderjyskE er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • SoenderjyskE har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 4 of 6 seneste SoenderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Vejle Boldklub giver 1.95 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens SønderjyskE giver 3.60 på oddset.