Lyngby skal holde Horsens bag sig når de gæster Vejle

Vejle Boldklub tager på mandag imod Lyngby Boldklub i 3F Superliga på Vejle Stadion. Vejle Boldklub ligger nummer 4 i stillingen med 37 point efter 31 kampe. 12 point bagefter efter 31 kampe finder man Lyngby Boldklub på en placering som nummer 5.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Lyngby Boldklub. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Vejle Boldklub på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Vejle Boldklub igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Vejle Boldklub sikrede sig en komfortabel 4-2 hjemme sejr over SønderjyskE, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod OB mens den seneste kamp resulterede i et 2-1 nederlag mod AaB.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Vejle Boldklub hjemme, men tre point på mandag virker ikke utænkeligt.

Lyngby Boldklub er desperate efter point.

Det kan dårligt blive værre for Lyngby Boldklub, som står med en håndfuld nederlag inden deres næste opgave i 3F Superliga. Lyngby Boldklub seneste 3 kampe byder på et en målrig 4-3 nederlag mod AC Horsens, et 2-0 nederlag mod SønderjyskE og senest et 2-1 nederlag mod OB .

Lyngby Boldklub har på udebane noteret sig 9 point ud af 18 mulige siden marts og må forventes at komme på hårdt arbejde igen på mandag.

Vejle Boldklub vs Lyngby Boldklub h2h

Værdien ligger i krydset

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Vejle Boldklub senest mødte Lyngby Boldklub på Lyngby Stadion. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Af de seneste 9 kampe mellem Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder. Sejr til Vejle Boldklub var oftest det mest profitable spil på oddset mod Lyngby Boldklub, idet førstnævnte kan fremvise en 4-4-1 historik.

Stats and facts for Vejle Boldklub and Lyngby Boldklub.

  • Vejle BoldklubVejle BK er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Vejle BoldklubI 5 of 7 seneste Vejle BK kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Vejle BoldklubVejle BK har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Vejle BoldklubI 3 of 5 seneste Vejle BK kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Lyngby BoldklubLyngby Boldklub har tabt i de seneste 6 kampe i træk;
  • Lyngby BoldklubLyngby Boldklub har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Lyngby BoldklubLyngby Boldklub har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • Lyngby BoldklubLyngby Boldklub har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Vejle Boldklub giver 2.00 for en sejr, uafgjort betaler 3.70 retur, mens Lyngby Boldklub giver 3.40 på oddset.