Vejle skal stoppe SønderjyskEs drømmestart

SønderjyskE byder velkommen til Vejle Boldklub i 3F Superliga den kommende søndag på Sydbank Park. Som nummer 5 i stillingen har SønderjyskE indsamlet 24 point efter 14 kampe. For 16 point har Vejle Boldklub med samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 5.

SønderjyskE har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra Vejle Boldklub vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

SønderjyskE drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for SønderjyskE igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe SønderjyskE sikret sig en 2-1 sejr mod Lyngby Boldklub, hvorefter de tabte 1-0 mod Randers FC for senest at sikre en 2-1 sejr mod FC Midtjylland.

Ikke mange forudså SønderjyskE blande sig i den sjove ende af tabellen, men i nuværende form virker ikke engang Europa udenfor rækkevidde.

SønderjyskE har hjemme bare formået at tage 6 points ud af 12 mulige siden november på Sydbank Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp hjemme.

Vejle Boldklub håber på frisk start.

Vejle Boldklub er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Vejle Boldklub sikrede sig en 3-2 sejr mod Hvidovre i pokalturneringen, hvorefter de vandt spillede en kedelig 0-0 kamp mod Lyngby Boldklub, inden de gentog resultatet mod 0-0 mod AGF i deres foregående tre kampe.

Vejle Boldklub håbede på et år uden for mange problemer, men de sløje resultater kan snart fremtvinge en justering af sæsonmålet.

Det har været et acceptabelt udbytte af 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe for Vejle Boldklub. Der er dog behov for helt andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

SønderjyskE vs Vejle Boldklub h2h

SønderjyskE tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da Vejle Boldklub noterede en sejr på 4-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det omvendte opgør, hvor SønderjyskE sikrede alle tre point via en sejr på 4-1. I de foregående 8 kampe mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub gik 6 af dem over 2.5 mål. Begge duellanter scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe. I de seneste 8 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har Vejle Boldklub generelt været dominerende mod SønderjyskE, som de har besejret i 62.5% af kampene.

  • SoenderjyskE har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 5 of 7 seneste SoenderjyskE kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Der er scoret imod SoenderjyskE i de seneste 7 af 9 kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk.
  • Vejle BK ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • Vejle BK ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Vejle BK har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Vejle BK $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.

SønderjyskE er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 2.20 på oddset for en hjemmesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver SønderjyskE 45% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 3.30 på oddset, hvorimod Vejle Boldklub giver 3.20 gange pengene retur.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 2.00 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 50% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.80 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics