Vejle topmotiverede efter at bevare førstepladsen

De har ikke stået overfor hinanden siden december 2018, hvor det var Randers, som agerede hjemmehold, men fredag aften er førnævnte på besøg hos Vejle Boldklub, der har fået en helt formidabel sæsonstart til dagens ene kamp i Superligaen.

Vejle har kunnet betragte stillingen i Superligaen fra førstepladsen hele ugen, eftersom de overtog den i rundens sidste kamp mandag aften. Her leverede de en ny fest-forestilling, da de sejrede 3-1 i Aalborg mod AaB. Formkurven er mildest talt anderledes hos Randers, som kommer med fire nederlag på stribe.

Det er tæt på ligeligt fordel, om Randers spiller over eller under 2.5 mål, men alle synes at have en chance for målrige kamp mod Vejle, hvor kasserne vælter ind. Hele 15 kasser scoret, flest af alle i Superligaen, men også utrolige 10 mål indkasseret.

Selvom målene hos VB fordeles over flere forskellige spillere, er der dog én spiller hos hjemmeholdet, som har “shinet” en del mere end alle andre. Senest leverede brasilianske Sousa to kasser mod AaB. To kasser nok til at være topscorer for Randers i øjeblikket! Med udsigt til at kunne holde weekend på førstepladsen vil hjemmeholdet være seriøst motiveret for at tage endnu en sejr og med deres nuværende form er odds 2.45 utrolig betaling for Sousa og co.

Flere interessante tips