Velspillende Leicester udfordrer Arsenal på King Power

Såvel Leicester som Arsenal ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag. De sluttede nummer 5 i sidste sæson og Leicester tager imod sidste sæsons nummer 8, når de mødes i runde 10 i Premier League. Efter 9 kampe afviklet er The Foxes placeret nummer 9 i stillingen med 14 point. Der er 0 points forskel til Arsenal, der som nummer 10 har samlet 14 point sammen. Det ligner en jævnbyrdig kamp, men Leicester vil være fokuserede på stillingen i Premier League. En sejr på lørdag vil nemlig se dem åbne hul til Arsenal i tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester vs Arsenal.

  • Leicester er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Leicester har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 11 of 13 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Arsenal har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Form Leicester mod Arsenal

The Foxes fortsætter pointhøsten.

The Foxes vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Leicester er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-3 og 2-1 over Spartak Moskva samt Brentford. Serien blev dog bremset mod Brighton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.
 

Arsenal bøjer sig ikke.

Arsenal går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Arsenal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Crystal Palace, før de bankede Aston Villa med 3-1. Senest blev Leeds nedlagt i en 2-0 sejr.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Leicester 40% chance for at tage tre point mod Arsenal. Det svarer til, at man får 2.48 på oddset for sejr til The Foxes, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Arsenal betaler dig pengene 2.80 gange igen på oddset.

Leicester v Arsenal Indbyrdes historik

Leicester trak det korteste strå, da Arsenal vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Leicester noterede sig i den forrige kamp. Leicester går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Leicester og Arsenal bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Hold øje med Jamie Vardy når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Leicester, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Pierre-Emerick Aubameyang har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for The Gunners, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.