Vendsyssel FF mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når AaB kommer til Nord Energi Arena til et opgør i Nordicbet Liga den kommende søndag, håber Vendsyssel FF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

AaB nyder udsigten fra toppen af tabellen med 54 point for 23 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Vendsyssel FF ligger placeret som nummer 4 i Nordicbet Liga med 36 point oven på 23 afviklede kampe.

Selvom Vendsyssel FF halter efter AaB med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Nordicbet Liga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Vendsyssel FF har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

AaB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Vendsyssel FF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

AaB har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 23 kampe. De kan i stedet fremvise 16 sejre og seks uafgjorte. AaB er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

  • Vendsyssel FF scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • 10 af Vendsyssel FF’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • AaB scorede i deres seneste 31 kampe
  • AaB scorede i deres seneste 23 kampe i Nordicbet Liga
  • AaB har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste kampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 16 udekampe
  • AaB scorede i deres seneste 21 udekampe

Form Vendsyssel FF mod AaB

Bare ét point forhindrer Vendsyssel FF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-3 af AaB, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Hobro IK. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Fredericia, som satte sig igennem med 3-1. Vendsyssel FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også ni ind.

AaB har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Vendsyssel FF nedlagt 4-3, hvorpå Hillerød Fodbold blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Sønderjyske Fodbold, der blev slået med 1-0. AaB har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 13 mål og indkasserede seks på deres vej.

Vendsyssel FF vandt fire kampe, scorede 18 mål og indkasserede 21 i deres foregående 13 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 16 point. AaB har en overlegen historik for deres seneste syv kampe mod hold fra top seks. De opnåede 17 point, flere end nogen anden mod top seks hold i Nordicbet Liga. De vandt to sejre, mens de scorede 18 og indkasserede ni mål.

Vendsyssel FF vs AaB – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod AaB – indbyrdes historik

AaB har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Vendsyssel FF. Med sejre på 4-3 og 3-1 i deres seneste to opgør mod Vendsyssel FF ser AaB uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Vendsyssel FF vandt tre af deres seneste ti kampe mod AaB, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Vendsyssel FF og AaB blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem Vendsyssel FF og AaB.

Vendsyssel FF mod AaB Spiltips

Carl Lange har fem mål i seks Nordicbet Liga kampe for Vendsyssel FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AaB. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mathias Jørgensen, der har banket seks mål ind i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. AaB sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt nul nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Vendsyssel FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af AaBs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på to mål, mens AaB snittede 3.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Vendsyssel FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Over 2.5 gav gevinst på oddset i ni af udeholdets seneste ti opgør, hvori AaB formåede at score 2.7 mål i gennemsnit.