Vendsyssel FF mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vendsyssel FF byder velkommen til AC Horsens i Nordicbet Liga den kommende torsdag på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF er nummer 6 i tabellen med 17 point efter 12 kampe, mens AC Horsens rangerer som nummer 7 med 17 point efter 12 kampe.

AC Horsens fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på torsdag. Vendsyssel FF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens AC Horsens præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Vendsyssel FF har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

AC Horsens har indtil videre præsteret fem sejre og to uafgjorte samt fem nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Form Vendsyssel FF mod AC Horsens

Vendsyssel FF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod AC Horsens tabte de 3-1, AaB også viste sig for stærke i en 1-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Vendsyssel FF formåede at vinde 0-1 over FC Helsingør. Vendsyssel FF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede syv og lukkede ni mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for AC Horsens i øjeblikket. Mod Vendsyssel FF satte de sig igennem i en 3-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Hillerød Fodbold. I sidste runde gik de dog ned med 1-4 mod AaB. AC Horsens kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv to.

Vendsyssel FF vandt to kampe, scorede fem mål og indkasserede syv i deres foregående fem kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt syv point. AC Horsens vandt to sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede seks mål og lukkede 15 ind. Dette indbragte dem seks point.

Vendsyssel FF vs AC Horsens – Seneste nyt

Vendsyssel FF skulle bare have én spiller siddende, når de møder AC Horsens på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF må stille op uden Caden Clark den kommende torsdag mod AC Horsens, da han døjer med en skade.

AC Horsens ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Vendsyssel FF på Nord Energi Arena.

Jean Carlos rejser ikke med AC Horsens til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Vendsyssel FF mod AC Horsens – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på torsdag. Vendsyssel FF har været en smule mere succesfuld i end AC Horsens i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, glæder Vendsyssel FF sig ganske givet til et gensyn.

I seks af de tidligere ti kampe mellem Vendsyssel FF og AC Horsens scorede begge hold.

Vendsyssel FF mod AC Horsens Spiltips

Lasse Steffensen har fire mål i seks Nordicbet Liga kampe for Vendsyssel FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AC Horsens. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Anders K. Jacobsen, der har banket fem mål ind i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Vendsyssel FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af AC Horsenss seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens AC Horsens snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Vendsyssel FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som AC Horsens spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål undervejs i processen.