Vendsyssel FF mod Esbjerg fB i Nordicbet Liga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når Vendsyssel FF får besøg af Esbjerg fB på Nord Energi Arena. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres Nordicbet Liga duel på søndag.

Vendsyssel FF indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 27 point efter 24 kampe. På de 24 runder Esbjerg fB har afviklet, har de indsamlet 21 point og ligger nummer 4 i stillingen.

Vendsyssel FF vil være på udkig efter at udvide hullet til Esbjerg fB i stillingen Nordicbet Liga, når klubberne står overfor hinanden på søndag.

Det er ikke sådan, at Vendsyssel FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 11 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 10 mål imod, et gennemsnit på 1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Esbjerg fB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Esbjerg fB.

Form Vendsyssel FF mod Esbjerg fB

Vendsyssel FF håber på yderligere point til samlingen.

Vendsyssel FF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Hvidovre IF tabte de 1-0, HB Køge også viste sig for stærke i en 3-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Vendsyssel FF formåede at vinde 2-0 over Fremad Amager.

Esbjerg fB håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Esbjerg fB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-3 af Lyngby Boldklub, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Hobro IK. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Jammerbugt FC, som satte sig igennem med 2-1.

Vendsyssel FF v Esbjerg fB Indbyrdes historik

Vendsyssel FF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i marts 2022 i Nordicbet Liga. Vendsyssel FF går ind til opgøret med en historik mod Esbjerg fB, der siger 3-2-4 for deres seneste 9 kampe i Nordicbet Liga. I 6 af de seneste 9 opgør mellem Vendsyssel FF og Esbjerg fB var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Vendsyssel FF og Esbjerg fB ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF mod Esbjerg fB – Hold øje med…

Hold godt øje med Lucas Jensen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Vendsyssel FF. For gæsterne præsterede Leonel Montano 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.