Vendsyssel FF mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia står overfor Vendsyssel FF den kommende fredag i et Nordicbet Liga møde på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Fredericia vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Vendsyssel FF er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Fredericia har indtil videre præsteret 12 sejre og otte uafgjorte samt ti nederlag i Nordicbet Liga. FC Fredericia indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • Vendsyssel FF scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Vendsyssel FF scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 7 FC Fredericia kampe , har summen af mål været under 3.5
  • 10 af FC Fredericia’s seneste 12 udekampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • FC Fredericia var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i de seneste 9 kampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 6 FC Fredericia kampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været under 3.5

Form Vendsyssel FF mod FC Fredericia

Bare ét point forhindrer Vendsyssel FF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-4 og 4-1 mod Kolding IF og Hobro IK. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Sønderjyske Fodbold. Vendsyssel FF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Vendsyssel FF har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Nord Energi Arena. De opnåede uafgjort fire gange og tabte en af disse, hvori de scorede 12 og indkasserede 12 mål.

FC Fredericia har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Sønderjyske Fodbold, før Kolding IF satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod AaB, der satte sig igennem med 1-0. Vendsyssel FF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Fredericia to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede fem mål.

Vendsyssel FF har opnået 32 point fra deres seneste 24 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt otte kampe med en score på 35 mål for og 36 imod. FC Fredericia scorede 33 mål og lukkede 34 ind i deres seneste 24 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 11 sejre og 36 point.

Vendsyssel FF vs FC Fredericia – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod FC Fredericia – indbyrdes historik

FC Fredericia har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Vendsyssel FF. FC Fredericia vandt 3-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på fredag. Vendsyssel FF går til kampen mod FC Fredericia med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

I seks af de tidligere ti kampe mellem Vendsyssel FF og FC Fredericia scorede begge hold.

Vendsyssel FF mod FC Fredericia Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Omar Jebali, der viser god form for Vendsyssel FF. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod FC Fredericia.Gæsterne krydser fingre for Sofus Berger til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Vendsyssel FF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Vendsyssel FF præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Nord Energi Arena.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Vendsyssel FF har et gennemsnit på en mål i de opgør, har FC Fredericia et snit på 1.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.