Vendsyssel FF mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Vendsyssel FF byder FC Fredericia op til dans den kommende torsdag på Nord Energi Arena stadion.

Nøjagtig 9 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens FC Fredericia præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Vendsyssel FF er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Fredericia har indtil videre præsteret 3 sejre og 2 uafgjorte samt 7 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v FC Fredericia.

Form Vendsyssel FF mod FC Fredericia

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod SønderjyskE, før de sejrede 4-1 mod FC Helsingør. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Hillerød Fodbold. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Vendsyssel FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Vendsyssel FF vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Nord Energi Arena, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 5 ind og scorede selv 14.

FC Fredericia har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Hvidovre IF tabte de 1-2, hvorefter de vandt 0-1 over HB Køge. De var tilbage i rendestenen med et 0-1 nederlag mod Nykøbing FC. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Fredericia to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 12 mål.

Vendsyssel FF vandt 2 kampe, scorede 9 mål og indkasserede 7 i deres foregående 5 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 8 point. FC Fredericia opnåede 1 sejre og 3 point i de seneste 6 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 6 gange i disse kampe, men lukkede også selv 10 ind.

Vendsyssel FF vs FC Fredericia – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Med sejre på 2-0 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Vendsyssel FF ser FC Fredericia uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. FC Fredericia vandt 3 af deres foregående 10 kampe, mens Vendsyssel FF vandt 3 sejre i 10 opgør. FC Fredericia kan spilles til odds 2.78 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i 6 af de seneste 10 kampe mellem Vendsyssel FF og FC Fredericia.

Vendsyssel FF høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. FC Fredericia scorede kampens første mål i 6 af deres seneste 10 udekampe, mens Vendsyssel FF scorede kampens første kasse i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Vendsyssel FF har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har FC Fredericia et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Vendsyssel FFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som FC Fredericia spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.