Vendsyssel FF mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vendsyssel FF skal op imod FC Helsingør på Nord Energi Arena på lørdag i en spændende Nordicbet Liga duel.

FC Helsingør har leveret en perfekt åbning på sæsonen indtil videre, og de vil være fulde af selvtillid i deres jagt på den tredje sejr i træk.

Vendsyssel FF havde helt sikkert have håbet på mere end et enkelt point efter de første par runder af Nordicbet Liga-sæsonen. De vil føle presset efter at sikre den første sejr i sæsonen.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

FC Helsingør har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 19 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Vores tip

  • I de seneste 5 kampe i træk Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • Vendsyssel FF scorede i deres seneste 7 kampe
  • 4 af Vendsyssel FF’s seneste 5 kampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 8 af de seneste 9 kampe
  • Vendsyssel FF scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • FC Helsingør tabte 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • 8 af FC Helsingør’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 11 af de seneste 12 kampe
  • FC Helsingør har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • 8 af FC Helsingør’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål

Form Vendsyssel FF mod FC Helsingør

Bare ét point forhindrer Vendsyssel FF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-3 af Vejle BK, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Sønderjyske Fodbold. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod HB Køge, som satte sig igennem med 3-1. Vendsyssel FF går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Vendsyssel FF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede syv og lukkede seks mål ind.

FC Helsingør har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Sønderjyske Fodbold. De svarede stærkt igen mod Næstved BK, som blev slået 2-1, før de sejrede 2-0 over B.93. FC Helsingør går ind i sæsonen med det klare mål om at slutte i den øverste halvdel. Hvis de kan opbygge noget momentum tidligt, måske endda kaste deres hat i ringen for en plads i en international turnering. FC Helsingør kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv syv.

Vendsyssel FF vs FC Helsingør – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod FC Helsingør – indbyrdes historik

FC Helsingør formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Vendsyssel FF. Vendsyssel FF vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. FC Helsingør vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Vendsyssel FF vandt tre sejre i ti opgør. FC Helsingør kan spilles til odds 4.20 hos spilselskaberne.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Vendsyssel FF og FC Helsingør blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vendsyssel FF og FC Helsingør fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Vendsyssel FF mod FC Helsingør Spiltips

Wessam Abou Ali har været stærk for Vendsyssel FF i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. FC Helsingør håber, at Ferhan Hasani kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Vendsyssel FF vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra FC Helsingør vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden otte af disse udekampe. Vendsyssel FF præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Nord Energi Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens FC Helsingør snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.