Vendsyssel FF mod FC Helsingør i Nordicbet Liga runde 13 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 10 i stillingen har Vendsyssel FF samlet 9 point efter 11 kampe. På 27 point befinder FC Helsingør sig rangeret som nummer 1 for 11 afviklede kampe. Både Vendsyssel FF og FC Helsingør har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Nordicbet Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF vs FC Helsingør.

  • Vendsyssel FF har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • Vendsyssel FF har indkasseret mål i de seneste 12 kampe i træk;
  • Vendsyssel FF har scoret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Vendsyssel FF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • FC Helsingør har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • FC Helsingør har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 9 of 11 seneste FC Helsingør kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 6 seneste FC Helsingør kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Form Vendsyssel FF vs FC Helsingør

Vendsyssel FF håber på frisk start.

Vendsyssel FF går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Fremad Amager gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Jammerbugt FC, inden de senest spillede 1-1 mod AC Horsens.

FC Helsingør drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Helsingør ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. FC Helsingør har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Hobro IK sluttede 2-2, hvorpå et 3-0 nederlag mod Nykøbing FC fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Esbjerg fB blev nedlagt med 3-0.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Vendsyssel FF25% chance for at tage tre point mod FC Helsingør. Det svarer til, at man får 4.00 på oddset for sejr til Vendsyssel FF, mens uafgjort giver 3.75 gange igen. Et væddemål på en udesejr til FC Helsingør betaler dig pengene 1.75 gange igen på oddset.

Vendsyssel FF v FC Helsingør Indbyrdes historik

FC Helsingør havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i agosto 2021 i Nordicbet Liga. Vendsyssel FF går ind til opgøret med en historik mod FC Helsingør, der siger 3-1-5 for deres seneste 9 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 9 kampe mellem Vendsyssel FF og FC Helsingør bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i undefined. Han har vist flaget for Vendsyssel FF med undefined mål for sæsonen og stod desuden for undefined i de seneste seks kampe.

FC Helsingør har til gengæld forhåbninger om, at undefined kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt undefined i de seneste seks.