Bundgys i Vendsyssel

Såvel Vendsyssel FF som Fremad Amager ligger sløjt placeret i bunden af tabellen i Nordicbet Liga. Der er al mulig grund til at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag. Efter 16 kampe afviklet er Vendsyssel FF placeret nummer 10 i stillingen med 14 point. Der er 2 points forskel til Fremad Amager, der som nummer 12 har samlet 12 point sammen. 

De går ind til kampen som store outsidere, men Fremad Amager ved, at de kan overhale Vendsyssel FF i stillingen i Nordicbet Liga med en sejr på lørdag. 

Når det kommer til mål, er Vendsyssel FF ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Fremad Amager ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Fremad Amager.

  • Vendsyssel FF er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Vendsyssel FF har indkasseret mål i de seneste 17 kampe i træk;
  • Vendsyssel FF har scoret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Vendsyssel FF kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Fremad Amager har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Fremad Amager har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Fremad Amager har tabt i seneste 14 af 15 udebane kampe;
  • Fremad Amager har scoret i seneste 11 af 13 kampe.

Form Vendsyssel FF mod Fremad Amager

Vendsyssel FF håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Fremad Amager igennem de seneste ugers kampe. Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Lyngby Boldklub, før de sejrede 4-1 mod HB Køge. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Lyngby Boldklub.

Fremad Amager drømmer om at stoppe ringe stime.

Vendsyssel FF ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Fremad Amager har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-4 af Hvidovre IF, før AC Horsens satte sig igennem med 6-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Helsingør, der satte sig igennem med 1-4.

Vendsyssel FF v Fremad Amager Indbyrdes historik

Vendsyssel FF tabte deres seneste indbyrdes møde i Nordicbet Liga, da Fremad Amager noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Vendsyssel FF sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Bookmakerne har Vendsyssel FF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.73, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Vendsyssel FF58% chance for at banke Fremad Amager. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Fremad Amager udbetaler 4.20 i gevinst på oddset for en sejr. Vendsyssel FF går ind til opgøret med en historik mod Fremad Amager, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Vendsyssel FF og Fremad Amager var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Formstærk måltyv