Vendsyssel FF mod Fremad Amager i Nordicbet Liga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Vendsyssel FF træder op imod Fremad Amager på Nord Energi Arena den kommende lørdag i Nordicbet Liga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Vendsyssel FF er placeret som nummer 2 i tabellen med 24 point efter 23 kampe. Fremad Amager ligger på en placering som nummer 5 i stillingen med 21 point ovenpå deres 23 opgør.

Vendsyssel FF vil være på udkig efter at udvide hullet til Fremad Amager i stillingen Nordicbet Liga, når klubberne står overfor hinanden den kommende lørdag.

Det er ikke sådan, at Vendsyssel FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Fremad Amager ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 24 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Fremad Amager.

Form Vendsyssel FF mod Fremad Amager

Vendsyssel FF drømmer om at stoppe ringe stime.

Vendsyssel FF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Jammerbugt FC. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Hvidovre IF, siden 3-0 mod HB Køge.

Fremad Amager bøjer sig ikke

Fremad Amager ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod HB Køge. Herefter var de oppe imod Hobro IK i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Jammerbugt FC, som blev nedlagt med 4-1.

Vendsyssel FF vs Fremad Amager – Seneste nyt

Vendsyssel FF v Fremad Amager Indbyrdes historik

Vendsyssel FF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i November 2021 i Nordicbet Liga. Vendsyssel FF går ind til opgøret med en historik mod Fremad Amager, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Vendsyssel FF og Fremad Amager kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 1 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Vendsyssel FF og Fremad Amager hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Nord Energi Arena i vente.

Der var under 2.5 mål i 4 times af de forgange 10 encounters dueller mellem de to klubber her. Mens Vendsyssel FF har et gennemsnit på 0.6 goals mål i de opgør, har Fremad Amager et snit på 1.6 goals, og begge hold til ikke at score gav gevinst 9 times gange.

Vendsyssel FF mod Fremad Amager – Hold øje med…

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Lucas Jensen, der viser god form for Vendsyssel FF. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Fremad Amager.

Gæsterne krydser fingre for Lucas Ravn-Haren til at score igen efter 4 Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.