Vendsyssel FF mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Vendsyssel FF og Fremad Amager, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Nord Energi Arenaden kommende lørdag.

Vendsyssel FF har fået en fremragende åbning på den nye sæson i Nordicbet Liga med sejre i deres første to kampe. Venter en tredje allerede i tredje runde?

Fremad Amager står tilbage med nul point for deres første to kampe i Nordicbet Liga sæsonen, og håber nu på, at tredje runde kan bringe noget tiltrængt opmuntring.

Med tre sejre i træk er Vendsyssel FF klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Fremad Amager, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Vendsyssel FF har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 1 gange.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Fremad Amager præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Fremad Amager.

Form Vendsyssel FF mod Fremad Amager

Vendsyssel FF er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Hillerød Fodbold nedlagt 5-1, hvorefter det blev 1-2 mod HB Køge. Senest måtte også VSK Aarhus bøje sig i et 1-3 nederlag.En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Vendsyssel FF, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel.Vendsyssel FF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 12 og indkasserede 4 mål.

Fremad Amager har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-1 af SønderjyskE. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-2 til Vejle Boldklub, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Hillerød Fodbold.Det ligner en sæson, hvor Fremad Amager vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Nordicbet Liga.Fremad Amager kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 8.

Vendsyssel FF vs Fremad Amager – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Fremad Amager – indbyrdes historik

Vendsyssel FF vandt 5 wins, mens Fremad Amager vandt 5 times af deres foregående 10 matches møder, hvilket vil sige, at ikke én eneste af disse sluttede uafgjort. En sejr til hjemmeholdet giver odds 1.95 hos bookmakerne, mens det bedste odds på en sejr til gæsterne i skrivende stund er 3.46.

Michael Lumb virker til at være i anstændig form for Fremad Amager, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Vendsyssel FF, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Lasse Steffensen, som stod for 5 mål i hans seneste seks kampe.

Vendsyssel FF høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. Fremad Amager sikrede sig 1 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 5 nederlag.Fremad Amager lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Vendsyssel FF præsterede 3 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Nord Energi Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Fremad Amager landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 2 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Vendsyssel FFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.