Vendsyssel FF mod HB Køge i Nordicbet Liga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Vendsyssel FF træder op imod HB Køge på Nord Energi Arena på søndag i Nordicbet Liga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Efter 30 kampe afviklet er Vendsyssel FF placeret nummer 4 i stillingen med 32 point. Der er 8 points forskel til HB Køge, der som nummer 1 har samlet 40 point sammen.

Vendsyssel FF har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til HB Køge i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Vendsyssel FF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er HB Køge ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 6 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v HB Køge.

 

 

 

Form Vendsyssel FF mod HB Køge

Vendsyssel FF fortsat skidt kørende.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Vendsyssel FF i øjeblikket. Mod Jammerbugt FC satte de sig igennem i en 4-1 sejr, før de spillede 2-2 mod Esbjerg fB. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod Hobro IK.

HB Køge inde i god stime.

HB Køge har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Esbjerg fB med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Fremad Amager. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Jammerbugt FC.

Vendsyssel FF v HB Køge Indbyrdes historik

HB Køge tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-0 tilbage i April 2022 i Nordicbet Liga. Vendsyssel FF møder HB Køge med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Vendsyssel FF og HB Køge. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Vendsyssel FF og HB Køge hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Nord Energi Arena i vente.

Vendsyssel FF mod HB Køge – Formstærke spillere

Det er vanskeligt at komme udenom Nsungusi Effiong, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 3 gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for HB Køge. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger undefined mål. Med 3 mål i seks kampe for Vendsyssel FF i Nordicbet Liga, er Tiemoko Konate også en spiller, der er værd at holde øje med.