Vendsyssel FF mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på Nord Energi Arena på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Vendsyssel FF og gæsterne fra HB Køge.

Vendsyssel FF går ind til runde 14 som nummer 5 i Nordicbet Liga tabellen med 23 point på kontoen. Med 13 runder bag dem har HB Køge samlet 18 point, hvilket giver dem en placering som nummer 7 i stillingen.

HB Køge fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på søndag. Vendsyssel FF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

HB Køge har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vendsyssel FF er noteret for 7 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

HB Køge kigger på 5 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 5 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v HB Køge.

Form Vendsyssel FF mod HB Køge

Det er alt eller intet for Vendsyssel FF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Hillerød Fodbold, hvortil de svarede igen mod FC Fredericia i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Randers FC. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Vendsyssel FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Vendsyssel FF præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Nord Energi Arena. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 5 og scorede 11 mål.

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Næstved BK, før de sejrede 3-0 mod Fremad Amager. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-4 nederlag mod SønderjyskE. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil HB Køge måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. HB Køge vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

Vendsyssel FF vandt 2 kampe, scorede 9 mål og indkasserede 7 i deres foregående 5 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 8 point. HB Køge vandt 1 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 8 mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem 5 point.

Vendsyssel FF vs HB Køge – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod HB Køge – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Vendsyssel FF med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Vendsyssel FF går til kampen mod HB Køge med en 3-3-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Vendsyssel FF og HB Køge fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Vendsyssel FF mod HB Køge Spiltips

Wessam Abou Ali har 4 mål i seks Nordicbet Liga kampe for Vendsyssel FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod HB Køge. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Yousef Salech, der har banket 6 mål ind i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag i denne serie. HB Køge sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Vendsyssel FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 5 af HB Køges seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Vendsyssel FF presterte 1.2 mål i gjennomsnitt, mens HB Køge presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Vendsyssel FFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.