Vendsyssel FF mod HB Køge i Nordicbet Liga runde 15 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Vendsyssel FF som HB Køge ligger godt placeret midt i tabellen i Nordicbet Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på søndag. Vendsyssel FF indtager en plads som nummer 11 i tabellen med 11 point efter 14 kampe. 

På de 14 runder HB Køge har afviklet, har de indsamlet 15 point og ligger nummer 7 i stillingen. HB Køge er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Nordicbet Liga til Vendsyssel FF, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. 

Når det kommer til mål, er Vendsyssel FF ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er HB Køge ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF vs HB Køge.

  • Vendsyssel FF ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Vendsyssel FF er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Vendsyssel FF har indkasseret mål i de seneste 15 kampe i træk;
  • Vendsyssel FF har scoret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk.
  • HB Køge ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • HB Køge har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • I 5 of 7 seneste HB Køge kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • HB Køge har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Form Vendsyssel FF mod HB Køge

Vendsyssel FF drømmer om mere.

Vendsyssel FF er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Vendsyssel FF har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod FC Helsingør blev det 2-2, hvorefter FC Fredericia viste sig for stærke og sejrede 4-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Lyngby Boldklub.

HB Køge inde i god stime.

HB Køge går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. HB Køge har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Nykøbing FC med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Hvidovre IF. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over AC Horsens.

Vendsyssel FF v HB Køge Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Vendsyssel FF senest mødte HB Køge på Capelli Sport Stadion. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Vendsyssel FF går ind til opgøret med en historik mod HB Køge, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. De seneste 10 kampe mellem Vendsyssel FF og HB Køge har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Nordicbet Liga