Vendsyssel FF mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vendsyssel FF har fordel af hjemmebane på Nord Energi Arena, når Hillerød Fodbold kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Hillerød Fodbold.

Form Vendsyssel FF mod Hillerød Fodbold

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Hobro IK, hvorefter de opnåede 1-1 mod HB Køge. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-4 i opgøret mod Fremad Amager.

De seneste tre kampe har for Hillerød Fodbold givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke B93 med 3-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-3 mod Næstved BK. Deres seneste opgør, mod B93, indbragte et point i en 0-0 kamp.

Vendsyssel FF vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Vendsyssel FF vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra Hillerød Fodbold vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 3 af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på Nord Energi Arena, præsterede Vendsyssel FF at score kampens første kasse 5 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 6 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Vendsyssel FFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1 mål i disse kampe.