Vendsyssel FF mod Hobro IK i Nordicbet Liga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Vendsyssel FF træder op imod Hobro IK på Nord Energi Arena den kommende lørdag i Nordicbet Liga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Vendsyssel FF indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 28 point efter 26 kampe. På de 26 runder Hobro IK har afviklet, har de indsamlet 28 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Motivationen bør være på plads hos Vendsyssel FF, som kan overhale Hobro IK i stillingen den kommende lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Nord Energi Arena.

Det er ikke sådan, at Vendsyssel FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 10 mål imod, et gennemsnit på 1 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Hobro IK ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Hobro IK.

Form Vendsyssel FF mod Hobro IK

Vendsyssel FF drømmer om at stoppe ringe stime.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Vendsyssel FF i øjeblikket. Mod Fremad Amager satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Esbjerg fB. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Jammerbugt FC.

Hobro IK inde i god stime.

Hobro IK går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod HB Køge, før de nedlage Jammerbugt FC med 1-0. Mod Fremad Amager blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Vendsyssel FF v Hobro IK Indbyrdes historik

Hobro IK havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i februar 2022 i Nordicbet Liga. Vendsyssel FF møder Hobro IK med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Vendsyssel FF og Hobro IK kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Vendsyssel FF og Hobro IK hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Nord Energi Arena i vente.

Vendsyssel FF mod Hobro IK – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Lucas Jensen, der viser god form for Vendsyssel FF. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Hobro IK.

Gæsterne krydser fingre for Abdoul Yoda til at score igen efter 2 Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.