Vendsyssel FF mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Hobro IK kommer til Nord Energi Arena til et opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag, håber Vendsyssel FF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Hjemmeholdet Vendsyssel FF er nummer tre i Nordicbet Liga stillingen efter 35 point for deres første 21 kampe. Hobro IK følger dem i haserne, 32 point efter for 21 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 6 i tabellen.

Vendsyssel FF har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede ti mål. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur seks gange.

Hobro IK vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ti mål ind i de kampe, lig med et snit på en pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Vendsyssel FF har vundet ti sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hobro IK har indtil videre præsteret ti sejre og to uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Vendsyssel FF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF scorede i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Vendsyssel FF har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Vendsyssel FF scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • 14 af Hobro IK’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Hobro IK’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Hobro IK’s seneste 13 kampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • 10 af Hobro IK’s seneste 12 udekampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har ikke vundet deres seneste 4 kampe

Form Vendsyssel FF mod Hobro IK

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 4-4 kamp mod Hillerød Fodbold, før de sejrede 0-3 mod Sønderjyske Fodbold. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-3 nederlag mod AaB. Vendsyssel FF havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. Vendsyssel FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også ni ind.

Bare ét point forhindrer Hobro IK i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-2 og 3-1 mod FC Fredericia og Kolding IF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod B.93. Vendsyssel FF havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. Hobro IK vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Vendsyssel FF vandt fire kampe, scorede 12 mål og indkasserede 11 i deres foregående ni kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 14 point. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig seks point og to sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede ni gange.

Vendsyssel FF vs Hobro IK – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Hobro IK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Vendsyssel FF med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Nord Energi Arena den 13 august 2023. Hobro IK synes at have et godt øje til Vendsyssel FF, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

De seneste møder mellem Vendsyssel FF og gæsterne fra Hobro IK har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Vendsyssel FF mod Hobro IK Spiltips

Carl Lange har været stærk for Vendsyssel FF i den senere tid med fem mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hobro IK håber, at Simon Jakobsen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Vendsyssel FF høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Vendsyssel FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Hobro IKs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Vendsyssel FF har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Hobro IK et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Hobro IK spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.