Vendsyssel FF mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vendsyssel FF nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Hobro IK kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Vendsyssel FF er placeret som nummer 5 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 39 point til samlingen. Hobro IK har opnået 37 point, hvilket placerer dem som nummer 6 efter 26 runder.

Vendsyssel FF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

Hobro IK vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Vendsyssel FF har vundet ti sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hobro IK kigger på 11 sejre, samt fire uafgjorte såvel som 11 nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Vendsyssel FF har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Vendsyssel FF scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • 18 af Hobro IK’s seneste 20 kampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Hobro IK’s seneste 17 udekampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Hobro IK’s seneste 17 kampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • 12 af Hobro IK’s seneste 14 udekampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • I 5 af de seneste 6 kampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret

Form Vendsyssel FF mod Hobro IK

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Vendsyssel FF på udkig efter en sejr. Mod AaB spillede de 2-2, før de også delte point med Kolding IF i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Sønderjyske Fodbold. Vendsyssel FF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede 12 og indkasserede otte mål.

Det er alt eller intet for Hobro IK i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Sønderjyske Fodbold, hvortil de svarede igen mod AaB i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-2 mod FC Fredericia. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hobro IK to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede fem mål.

Vendsyssel FF opnåede 14 point fra deres foregående 12 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 14 mål scoret og 16 indkasseret. Af deres seneste 12 kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig ti point og tre sejre. De indkasserede 20 mål, mens de selv scorede 13 gange.

Vendsyssel FF vs Hobro IK – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Hobro IK – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Nordicbet Liga mellem Vendsyssel FF og Hobro IK fandt sted i marts 2024. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Hobro IK vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Vendsyssel FF vandt tre sejre i ti opgør. Hobro IK kan spilles til odds 4.00 hos spilselskaberne.

Vendsyssel FF scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Hobro IK i Nordicbet Liga. De seneste møder mellem Vendsyssel FF og gæsterne fra Hobro IK har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end otte af de seneste ti opgør.

Vendsyssel FF mod Hobro IK Spiltips

Hold godt øje med Rasmus Thellufsen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Vendsyssel FF. For gæsterne præsterede Jesper Cornelius to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Vendsyssel FF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Hobro IK vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Vendsyssel FF præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Nord Energi Arena.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Hobro IK snittede 1.2 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” seks gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.