Vendsyssel FF mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Vendsyssel FF byder velkommen til Hvidovre IF i Nordicbet Liga på fredag på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF indtager en plads som nummer 8 i tabellen med 24 point efter 21 kampe. På de 21 runder Hvidovre IF har afviklet, har de indsamlet 40 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Hvidovre IF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Vendsyssel FF på fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Vendsyssel FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvidovre IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Hvidovre IF.

Form Vendsyssel FF mod Hvidovre IF

Vendsyssel FF fortsætter pointhøsten.

Vendsyssel FF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Hobro IK. De svarede stærkt igen mod Esbjerg fB, som blev slået 1-0, før de sejrede 1-0 over Jammerbugt FC.

Hvidovre IF håber på frisk start.

Det er alt eller intet for Hvidovre IF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod AC Horsens, hvortil de svarede igen mod Nykøbing FC i en 0-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-4 mod FC Helsingør.

Vendsyssel FF v Hvidovre IF Indbyrdes historik

Hvidovre IF sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-2 tilbage i September 2021 i Nordicbet Liga. Vendsyssel FF går ind til opgøret med en historik mod Hvidovre IF, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem Vendsyssel FF og Hvidovre IF bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Vendsyssel FF og Hvidovre IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Nord Energi Arena.

Hold øje med…