Vendsyssel FF mod Kolding IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kolding IF står overfor Vendsyssel FF den kommende fredag i et Nordicbet Liga møde på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF går ind til runde 28 som nummer 4 i Nordicbet Liga tabellen med 42 point på kontoen. Med 27 runder bag dem har Kolding IF samlet 39 point, hvilket giver dem en placering som nummer 5 i stillingen.

Kolding IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på fredag. Vendsyssel FF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Vendsyssel FF har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Kolding IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Vendsyssel FF er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Kolding IF kigger på 11 sejre, samt seks uafgjorte såvel som ti nederlag i Nordicbet Liga. Kolding IF tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

  • Vendsyssel FF scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Vendsyssel FF har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Kolding IF i 18 af de seneste 20 kampe
  • Kolding IF scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • Der er scoret imod Kolding IF i 16 af de seneste 18 udekampe
  • Der er scoret imod Kolding IF i 16 af de seneste 18 kampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 5 udekampe i træk Kolding IF har spillet, har begge hold scoret

Form Vendsyssel FF mod Kolding IF

Vendsyssel FF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Kolding IF. Herefter var de oppe imod Sønderjyske Fodbold i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Hobro IK, som blev nedlagt med 3-1. Vendsyssel FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede 13 mål, men lukkede også otte ind.

Det er ikke helt skidt for Kolding IF, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Vendsyssel FF, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 3-3 mod AaB, før de desværre tabte med 0-3 til Sønderjyske Fodbold. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Kolding IF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ti mål.

Vendsyssel FF opnåede syv point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med 11 mål scoret og 15 indkasseret. Af deres seneste 12 kampe mod hold fra top seks sikrede Kolding IF sig fem point og en sejre. De indkasserede 23 mål, mens de selv scorede 11 gange.

Vendsyssel FF vs Kolding IF – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Kolding IF – indbyrdes historik

Vendsyssel FF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Kolding IF. Det seneste indbyrdes opgør i Nordicbet Liga mellem Vendsyssel FF og Kolding IF fandt sted i april 2024. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Vendsyssel FF plejer at være ok med at møde Kolding IF, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Nord Energi Arena.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vendsyssel FF og Kolding IF var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Vendsyssel FF mod Kolding IF Spiltips

Vendsyssel FF vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Kolding IF vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Vendsyssel FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Kolding IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Kolding IF landede et snit på 0.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.