Vendsyssel FF mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Næstved BK står overfor Vendsyssel FF på søndag i et Nordicbet Liga møde på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF er nummer 6 i tabellen med 13 point efter otte kampe, mens Næstved BK rangerer som nummer 12 med to point efter otte kampe.

Eftersom Vendsyssel FF står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Næstved BK på den kommende søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Vendsyssel FF har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 17 mål. Det er lig med 1.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Næstved BK præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Vendsyssel FF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter otte kampe, hvori de noterede sig fire sejre og tre nederlag i Nordicbet Liga.

Næstved BK kigger på nul sejre, samt to uafgjorte såvel som seks nederlag i Nordicbet Liga. Næstved BK kiksede med at holde buret rent i deres seneste 22 kampe.

Vores tip

  • 8 af Vendsyssel FF’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Vendsyssel FF scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 10 af de seneste 12 kampe
  • 6 af Vendsyssel FF’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Næstved BK i 25 af de seneste 26 kampe
  • Næstved BK har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 15 af de seneste 16 udekampe
  • 6 af Næstved BK’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål

Form Vendsyssel FF mod Næstved BK

I deres seneste tre kampe formåede Vendsyssel FF først at banke Kolding IF med 2-1. Herefter nedlagde de også B.93 med 0-5, inden stimen stoppede mod FC Fredericia, der vandt en 0-2 sejr. Vendsyssel FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede nimål, men lukkede også otte ind.

Bare ét point forhindrer Næstved BK i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 3-0 mod B.93 og AC Horsens. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 3-3 mod HB Køge. Næstved BK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv otte.

Vendsyssel FF tog seks point fra deres seneste fire opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette har kastet to sejre af sig efter otte mål scoret og seks indkasseret. Vendsyssel FF scorede fem mål og indkasserede selv ti i deres foregående fire opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette førte til nul sejre og en point.

Vendsyssel FF vs Næstved BK – Seneste nyt

Vendsyssel FF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Næstved BK på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF må stille op uden Caden Clark den kommende søndag mod Næstved BK, da han døjer med en skade.

Vendsyssel FF mod Næstved BK – indbyrdes historik

Vendsyssel FF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Næstved BK. Vendsyssel FF vandt 2-3 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. Vendsyssel FF plejer at være ok med at møde Næstved BK, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Nord Energi Arena.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Vendsyssel FF og Næstved BK blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I seks af de tidligere ti matches kampe mellem Vendsyssel FF og Næstved BK scorede begge hold.

Vendsyssel FF mod Næstved BK Spiltips

Lasse Steffensen har været stærk for Vendsyssel FF i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Næstved BK håber, at Mark Kongstedt kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Vendsyssel FF var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fire nederlag i denne serie. Næstved BK sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Næstved BK skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende søndag, da Vendsyssel FF kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur to gange i deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Vendsyssel FF presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Næstved BK presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Næstved BK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.