Vendsyssel FF mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nykøbing FC gæster Nord Energi Arena på lørdag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet Vendsyssel FF.

Nøjagtig 21 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Nykøbing FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vendsyssel FF har vundet 8 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

Nykøbing FC kigger på 1 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 11 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Nykøbing FC.

Form Vendsyssel FF mod Nykøbing FC

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Randers FC gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-2. De revancherede de med en sejr på 1-0 over HB Køge, inden de senest spillede 0-0 mod FC Helsingør. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Vendsyssel FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Vendsyssel FF har vist potent form på Nord Energi Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 11 mål, mens de tillod 3 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

Nykøbing FC har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Hillerød Fodbold, hvorefter de mod Fremad Amager tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Vejle Boldklub, der vandt 4-5. Nykøbing FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 2.

Vendsyssel FF scorede 15 mål og indkasserede 10 i deres seneste 9 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. De opnåede 18 point og 6 sejre. Nykøbing FC opnåede 0 sejre og 0 point i de seneste 7 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 7 gange i disse kampe, men lukkede også selv 19 ind.

Vendsyssel FF vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Nykøbing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Vendsyssel FF på Nord Energi Arena.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykøbing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Vendsyssel FF mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Vendsyssel FF plejer at byde at møde Nykøbing FC, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.40.

Begge hold scorede i 7 af de seneste 10 kampe mellem Vendsyssel FF og Nykøbing FC.

Vendsyssel FF mod Nykøbing FC Spiltips

Zander Hyltoft fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Vendsyssel FF. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Luca Kjerrumgaard i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Nykøbing FC.

Vendsyssel FF var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Nykøbing FC sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 0 gange og led 7 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Vendsyssel FF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 4 af Nykøbing FCs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Nykøbing FC snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Vendsyssel FFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Nykøbing FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.